Uddannelser og kurser

En oversigt over de uddannelser og kurser, der finder sted i Den Gamle Redaktion:

TLC Terapeutisk Massage

En grundlæggende massøruddannelse kombineret med værktøjer og redskaber fra coaching og psykoterapi.

Uddannelsen laves i samarbejde med Kjellerup Fysioterapi og består af otte weekendmoduler. Læs mere på www.tlcmassage.dk.


TLC SeksualCoach

En generel coachinguddannelse med en baggrundsviden om seksualitet fra førende sexologer og undervisere.
En generel coachinguddannelse med en baggrundsviden om seksualitet fra førende sexologer og undervisere.Du får faglige kompetencer til at coache med en bred ud fra et tripolært helhedssyn der tager højde for samspillet mellem menneskets kognitive, emotionelle og fysiske ressourcer. Læs mere på www.seksualcoach.dk.


Kurser, foredrag og events

Vi afholder jævnligt et- og to dages kurser samt foredrag, ofte i samarbejde med eksterne undervisere og oplægsholdere. Følg vores facebookside for at blive løbende underrettet om vores program.


Institut for Kropsterapi

Kurser og efteruddannelseskurser indenfor blid Bindevævsbehandling og KST (Kranio-Sakral terapi)
KST-kurserne henvender sig til færdiguddannede KST-terapeuter, der ønsker at efteruddanne og specialisere sig indenfor et af vore emner, samt optjene RAB points.
Bindevævskurserne henvender sig til alle med interesse i blid kropsbehandling. Nye som erfarne terapeuter. Kurserne kan fx. være et godt supplement til massører, Kranio Sakral terapeuter, akupunktører, zoneterapeuter eller lign. Du kan læse mere om kurserne via: www.institutforkropsterapi.dk.