Massage

Nordisk Urte Massage

Bliv forkælet i både krop og sjæl med urtemassage.

Urtemassage er en 400 år gammel traditionel massage, der udføres med opvarmede stofposer fyldt med udvalgte terapeutiske urter. Varmen åbner hudens porer og urtesaften trænger ind i musklerne, hvor den renser og vitaliserer vævet og løsner muskulaturen op.
Urtemassage forøger blodcirkulationen og giver fornyet energi.
Vi har omsat den asiatiske tradition til en nordisk version, hvor vi selv laver stofposerne med økologiske hverdekerner, hørfrø, Læsø salt og tørrede urter – for tiden bl.a. mynte, lakridsrod og citrongræs.

Hot’n Cold Stone Massage

Hot’n Cold Stone Massageterapi er en massageform, hvor der masseres med varme og kolde/kølige sten.

Hot Stone Massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Der bruges Basaltsten, som er en lavasten, der kan holde på varmen i lang tid. Stenene opvarmes og bruges både til selve massagen men lægges også på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra stenene trænger i dybden og løsner spændinger.
Cold Stone er massage med kølige, polerede marmorsten, der bruges blidt i ansigtet efter behandling med Hotstone. Cold stone massage stimulerer blodcirkulationen og giver et boost af frisk energi.

Helkrops dybdemassage

Dybdemassage er wellness for krop og sjæl.

Dybdemassage er velegnet til smertelindring og behandling af muskelspændinger overalt i kroppen samt andre problemer, som påvirker bevægelsesapparatet. Der arbejdes med dybe tryk i infiltreret muskulatur, hvorved vævet presses sammen. I det øjeblik, der gives slip, strømmer der iltet blod ind i musklen. Det giver næring til området, hvorved blodcirkulationen forbedres mærkbart. Myoser slippes og affaldsstoffer transporteres væk.

Wellness behandlinger (60 minutter)

  • Helkrops dybdemassage – kr. 400,-
  • Hot’n Cold Stone Massage – kr. 450,-
  • Nordisk Urte Massage – kr. 550,-

Combibehandlinger (90 minutter)

  • Combi 1 (Dybdemassage + Hot’n Cold Stone) – kr. 600,-
  • Combi 2 (Dybdemassage + Nordisk Urte Massage) – kr. 650,-

Combibehandlinger (120 minutter)

  • Combi 3 (Dybdemassage + Hot’n Cold Stone + Nordisk Urte Massage) – kr. 850,

Senior 65+ behandlinger

Særligt skånsomme behandlinger tilpasset den enkelte over 65 år

Geriatrisk massage (30 minutter) – kr. 250,-

Velegnet til at give berøring og nærhed. Massagen er blid og skaber øget blodcirkulationen, mindske smerte og øger den generelle trivsel. Kører gerne ud til plejehjem

Senior 65+ Massage (60 minutter) – kr. 350,-

Nænsom og velgørende kropsmassage til ældre medborgere (65+). En lang række af de fysiske gener, der ofte følger alderen kan lindres og afhjælpes med regelmæssig kropsmassage. Naturligvis nænsomt og blidt tilpasset den enkeltes fysiske tilstand og behov. Seniormassage kan også gives hos beboere i plejesengpå plejehjem, ældrebolig eller eget hjem

Senior 65+ De Luxe (60 minutter) – kr. 450,-

Nyd 60 minutters massage, hvor din krop masseres blidt med både opvarmede stofposer, fyldt med udvalgte terapeutiske urter, samt varme lavasten. Varmen åbner hudens porer og urtesaften trænger ind i musklerne, hvor den renser og vitaliserer vævet og løsner muskulaturen op, så jeg kan påbegynde dybdemassagen. Denne behandling tilbydes kun i klinikken.